20 Eylül 2021 Pazartesi

Global Siparişler - Tanker & Bulk Carrier Piyasası (01.01.2019 - 15.09.2021) - Bulker Bölümü



OKT Denizcilik ve Ticaret Ltd.
Yeni İnşa, Havuz & Tamir Departmanı
E-mail: okt@oktshipping.com

RE: Global Siparişler - Tanker & Bulk Carrier Piyasası (01.01.2019 - 15.09.2021) - Bulker Bölümü

 OKT Denizcilik olarak aşağıdaki araştırmaya katkıda bulunmaktan gurur duyar ve araştırmacılarımıza teşekkür ederiz.

Küresel salgının etkisinin hem kısa hem de uzun vadeli sonuçları bulunmaktadır. Salgının, sektör genelinde işletmelerin geleceği için 'yeni bir normal' yaratması da muhtemel görülmektedir.

Denizcilik sektörü ve tersaneler, şimdi ve önümüzdeki aylarda koronavirüs salgını ile nasıl başa çıkacak sorusu önem kazanmıştır. Koronavirüs salgınının küresel etkisiyle, bu krizin Küresel Denizcilik Sektörü üzerindeki etkisini anlamak için bu konuda değerlendirmelere ihtiyaç gözükmektedir.

Araştırmamız, koronavirüs salgınının Küresel Denizcilik Endüstrisi üzerindeki ekonomik etkisi ile birlikte trend/ticaret değişikliklerini değelendirmektedir.

Bütün bunlardan neler öğrenebiliriz ve gerek yurt içi gerekse yurt dışı yeni inşa, havuz ve tersane tercihlerimizde nasıl hareket etmeliyiz?

Tüm bu sorulara bu tür araştırmalar sonucunda daha net cevaplar ortaya çıkacaktır.

Gemi siparişleri – Tanker, Bulk Carrier’a karşı (01.01.2019 to 15.09.2021)


 BULKER Piyasası (Global Siparişler - 01.01.2019 - 15.09.2021 tarihleri arası)






Daha fazla bilgi için lütfen bizler ile iletişime geçiniz.

Yakında Tanker Bölümü incelememizde ayrıca buluşmayı umuyoruz.

Saygılarımızla,

Osman Kaya TURAN

-. -.-

Dünya üzerinde Havuzlama, Tamir, Dönüşüm ve Yeni İnşalar

25 yılı aşkın deneyime sahip OKT Denizcilik ve Uluslararası ortakları, Global tersane seçimleri için Avrupa'nın en iyi Denizcilik Şirketlerine hizmet vermektedir.

İhtiyacınız halinde, yurtdışı tersanelerimizdeki başarılı yeni inşa, havuz, retrofit ve onarım çalışmalarımızı öğrenmek ve destek almak için okt@oktshipping.com adresinden tarafımızla temasa geçebilirsiniz.

-. -.-

OKT Denizcilik Hakkında

OKT Denizcilik, Türkiye'nin lider entegre tersane ve denizcilik hizmetleri sağlayıcısıdır. Ana faaliyet kolu olan Türkiye ve Dünya üzerinde Tersane Temsilciliği işini Gemi Alım-Satım Brokerliği, Tersane Kontrolluk & Gözetim Hizmetleri ve Araştırma - Danışmanlık Faaliyetleri ile tamamlamaktadır. OKT Denizcilik, İstanbul - Türkiye'de sunduğu hizmetlerle yıllara dayalı yakın bağlantıları, bilgi birikimi ve uzmanlığını bir araya getirerek, dünya çapındaki armatörler ve tersaneler ile finans kuruluşları için verimli bir ortam yaratmayı ilke edinmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder