1 Mart 2012 Perşembe

Sektörel Gelişim Analizi

İyi çalışmalar,

Bir önceki “Bir sektör nasıl yeniden ayağa kalkabilir?” konulu yazımı tamamlar nitelikte bir anket hazırlamış bulunmaktayız. Anketimizi eokturan@gmail.com adresine yazarak temin edebilirsiniz.

Anketin konusu “Sektörel Gelişim Analizi” olup, Anketi dolduran kişilerin kimlikleri kesinlikle başka kişi ya da kuruluşlarla paylaşılmayacak, görüş ve cevaplar sadece tarafımızca değerlendirilecektir. Çıkan sonuçlar derlenerek topluca yayınlanacak olup, görüş ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmenizi rica ederiz.

Esasen anket gemi inşa veya denizcilik sektörlerini ayrı ayrı hedef almakta olup, başka sektörlerden de okuyucularımız olması nedeniyle ilgili sektörlerin okuyucularının kendi sektörleri ile ilgili görüşü de ayrı bir sayfada değerlendirilecektir. Bu nedenle kendinizi en uygun hissettiğiniz sektör ya da sektörleri doldurarak (gemi inşa, denizcilik ya da diğer sektörler), ekteki dosyadaki ilgili sayfa ya da sayfaları değerlendirmenizi rica ederim.

Ayrıca, Anketimizi isterseniz doldurmasında fayda göreceğiniz diğer yerlere de gönderebilir, kendilerinin de görüş ve değerlendirmelerinin anketimizde yer almasını sağlayabilirsiniz.

Cevapların 10 Mart 2012 tarihine kadar eokturan@gmail.com adresine gönderilmesini rica ederiz.

Çıkan sonuçlar YTÜ Ar. Gör. Sn. Eda Turan ile birlikte değerlendirilecektir.

Son olarak ilginizi çekmesi ve çıkan sonuçların sektörlerimize fayda sağlaması düşüncesiyle saygılarımı sunarım.

Saygılarımla,

Osman Kaya TURAN
SUADİYE İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder