5 Mayıs 2013 Pazar

Dünya Gemi Hurda Piyasasında Rakamlar ve Grafikler



Dünya Gemi Hurda Piyasasında son haftalara ait fiyatlar gemi kategorileri ve ülke bazında grafik halinde hazırlanmış olup, aşağıda bilginize sunulmaktadır.

BULKER PİYASASI HAFTALIK GELİŞMELER


TANKER PİYASASI HAFTALIK GELİŞMELER


KONTEYNER PİYASASI HAFTALIK GELİŞMELER

Önemli Not: Yeni yazılarımızı anında e-mail adresinize almak için sağ tarafta yer alan "YAZILARA ABONELİK" kısmına e-mail adresinizi yazınız ve adresinize gelecek e-postadaki bağlantıyı tıklayarak aboneliğinizi onaylayınız (e-postanın gelmemesi durumunda önemsiz veya spam kutularınızı kontrol ediniz).

1 yorum:

  1. Selamlar hurdacılık işi atıkların geri kazanılması açısından gerçekten çok çok önemli. Özellikle ülkemizin cari açığını kapatması açısından ve doğaya kattığı değer tartışılmaz. Ancak atıkların geri dönüşüme oranının arttırılması gerekiyor. Bence sokak çöplerinden hurda ayıklayan arkadaşlardan tutun da hurda gemi dönüştürenlere kadar herkes bu memleket için çok önemli işler yapıyorlar. Bunun için istanbul avrupa yakasında hizmet veren hurda firmalarından biri olan hurdanisat.com gibi sizlere de önemli değerler düşüyor. İstanbul un ilçelerinde çöplerden kağıt, karton, plastik, demir bakır akü alüminyum toplayanlar aslında ülke ekonomisinide büyük katkıda bulunuyorlar. Yaptığınız işin bir gündaha çok değer kazanacağı umuduyla sevgiler.

    YanıtlaSil